Barona Logistiikka työnantajana

Teemme työnhaun sinulle helpoksi. Yhdellä hakemuksella sinulle avautuu mahdollisuuksien maailma ja kaikki avoimet työtehtävät eri puolella Suomea.

Mitä haemme?

Logistiikan työntekijältämme odotamme ennen kaikkea asennetta sekä halua ja motivaatiota tehdä työtä. Rehellisyys ja luotettavuus ovat perushyveitä ja positiivinen asenne tekee työnteosta mielekästä. Ammattitaitoinen henkilöstö esimerkiksi varasto- ja terminaalitoiminnoissa on asiakkaidemme tärkeä menestystekijä. Tavoitteenamme on aina löytää oikea ihminen oikeaan tehtävään.

Mitä voimme tarjota?

10 vuoden kokemuksella ja alan markkinajohtajana pystymme tarjoamaan monipuolisesti logistiikka-alan työtehtäviä. Asiakkaisiimme kuuluu erikokoisia logistiikka-alan yrityksiä, merkittävimpiä kaupan alan yrityksiä ja suuri joukko teollisuuden alan yrityksiä.

Haluatko työskennellä varastossa, terminaalissa vai kuljetusten parissa? Logistiikkatyössä jokainen rooli on yhtä tärkeä.

Välitämme aidosti työntekijästä ja hänen toiveistaan. Kaikkia avoimia työpaikkoja ei välttämättä julkaista yleisesti, mutta Baronan työnhakijana sinut otetaan huomioon myös näitä paikkoja täytettäessä. Ota siis yhteyttä ja kerro millaisen työn sinä haluat!

Määräaikaisesta vakituiseksi

Määräaikaisen työsuhteen kautta sinulla on mahdollisuus vaikuttaa enemmän omaan työaikaasi ja työpaikkaasi. Samalla saat mahdollisuuden tutustua erilaisiin työympäristöihin. Baronan työntekijänä sinulla on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen.

Baronalla voit työllistyä muun muassa seuraaviin tehtäviin:

  • pakkaaja, hinnoittelija, hyllyttäjä, myyjä
  • trukinkuljettaja, varastotyöntekijä, terminaalityöntekijä, keräilijä
  • autonkuljettaja, ajojärjestelijä, kuriiri, lähetti, huolitsija
  • työnjohtaja, varastopäällikkö, logistiikkapäällikkö.